Blog

 • Azlan Mubin 5 Apr 2020 227

  Tolonglah, jangan ada yang ambil kesempatan

  Tolong jangan ambil kesempatan dan jangan rampas hak kami..

 • Haliiza Hamzah 4 Apr 2020 207

  Misi Aaliyah di Florida?  

  Peluncur air negara Aaliyah Yoong Hanifah mahu pastikan kedudukan podium dalam kejohanan Dunia Remaja di Florida di sebalik kekangan menjalani latihan akibat penularan wabak koronavirus baru (Covid-19).

 • Alice Harun 4 Apr 2020 3
 • Dayang Zainatull 4 Apr 2020 158

  Suarez kecewa dengan tohmahan

  Penyerang antarabangsa Uruguay, Luis Suarez kecewa dengan kritikan yang dilemparkan peminat bola sepak kepada beliau dan rakan-rakan di Barcelona selepas dilihat terlalu lewat membuat keputusan mengenai urusan pemotongan gaji bagi membantu staff kakitangan kelab The Catalan.

 • Bazly Azmi 2 Apr 2020 8264

  Terima kasih kapten Amarina

  Kapten skuad hoki wanita negara, Siti Noor Amarina Ruhani, yang ambil keputusan bersara ketika dunia bergelut dengan pandemik Covid-19.

 • Hasnizam Uzir 2 Apr 2020 237

  FAM perlu bertindak pantas

  Setiap hari kita membaca di dada-dada akhbar berkenaan pihak-pihak tertentu yang menekan Persatuan Pemain Professional Malaysia (PFAM) supaya memberi ruang kepada persatuan atau pun kelab untuk berbincang dengan ahli-ahli mereka tentang kontrak dan pemotongan gaji setelah Liga Malaysia dihentikan disebabkan penularan yang serious wabak COVID-19. Na

 • Hafiz Azwany Taher 1 Apr 2020 1949

  The Undertaker kembali sebagai American Badass?

  Biarpun dunia kini sedang bergelut dengan krisis wabak Covid-19 dengan Amerika Syarikat sendiri menjadi negara di tangga pertama yang mencatatkan kes positif tertinggi wabak tersebut, namun WWE tetap setia menyajikan persembahan terbaik saban minggu dengan acara Wrestlemania yang berbaki kurang seminggu dari sekarang.

 • Abdul Muiz Abdul Aziz 1 Apr 2020 37

  Talian hayat?

  Jawatankuasa Olimpik Antarabangsa (IOC), Jawatankuasa Paralimpik Antarabangsa (IPC), Jawatankuasa Penganjur Tokyo 2020 dan kerajaan Jepun menunjukkan kewibawaan apabila bertindak pantas menetapkan tarikh baharu Sukan Olimpik Tokyo dari 23 Julai hingga 8 Ogos 2021 dan Sukan Paralimpik Tokyo dari 24 Ogos hingga 5 September.

 • Adam Zamri 31 Mac 2020 3885

  Menanti kepulangan tekong emas

  Tanggal 26 Mac lalu, tamat tempoh sembilan bulan penggantungan yang dikenakan oleh Persatuan Sepak Takraw Malaysia (PSM) terhadap dua tekong negara, Mohd Syahir Rosdi dan Zulkifli Abdul Razak.

 • Adam Zamri 31 Mac 2020 9442

  Peluang kedua buat Lin Dan!

  Andai ditanya sebulan yang lalu, mampukah pemenang dua kali pingat emas Sukan Olimpik, Lin Dan, membuat penampilan kelimanya di Tokyo, Julai depan, jawapannya sukar.