Blog

 • Dayne Azmin 30 Apr 2017 87

  Kau pergi jua...Cheng Hoe

  Segala-galanya tampak tenang di sebelah pagi Sabtu bila penulis mendapat giliran buat liputan aksi separuh akhir pertama Piala FA membabitkan Kedah dan Terengganu di Alor Setar.

 • Dayne Azmin 24 Apr 2017 122

  Pentas 'Pilihan vs Underdog'

  Lengkap sudah senarai empat pasukan ke separuh akhir Piala FA 2017 dan seumpama satu kebetulan, dua aksi itu akan libatkan dua pasukan daripada Liga Super manakala dua lagi daripada Liga Perdana.

 • Dayne Azmin 8 Feb 2017 88

  Permulaan hambar petanda buruk dalam Sukan SEA?

  Kecewa, sedih dan tidak mampu berkata apa-apa selepas menyaksikan mutu permainan disajikan anak buah Frank Bernhardt yang seperti terpukau melihat aksi hebat pasukan bawah 23 tahun Vietnam.

 • Dayne Azmin 6 Jan 2017 79

  Ada yang serius, ada juga yang main-main

  Tinggal dua minggu lagi menjelang sepak mula Liga Malaysia musim 2017 namun sebahagian pasukan dilihat masih belum bersedia jika melihat kepada senarai pemain yang sudah bersama pasukan masing-masing ketika ini.

 • Dayne Azmin 22 Dis 2016 138

  Lain macam nafsu Perak, Melaka, Pahang....

  Wowww, betul-betul serius ni nak kejuaraan...itu reaksi sulung ramai peminat bola sepak bila ketahui Perak, Melaka dan Pahang berjaya memancing ramai bintang tempatan.

 • Dayne Azmin 20 Dis 2016 82

  Tak malu ke tarik diri?

  Mula-mula Kelantan, berjangkit ke Perlis dan terbaharu, sebuah lagi pasukan yang penuh dengan tradisi, Selangor, pula buat kenyataan mahu menarik diri daripada saingan Liga Malaysia musim depan.

 • Dayne Azmin 5 Dis 2016 85

  Menang jadi arang, kalah jadi abu

  Sehingga saat ini, masih belum ada sebarang petanda masalah membabitkan Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS) dan kerajaan negeri yang turut mengheret PKNS ke dalam kancah permasalahan antara dua pihak.

 • Dayne Azmin 30 Nov 2016 104

  Kejutan RB Leipzig

  Mungkin perhatian yang terlalu lebih diberikan kepada Liga Perdana Inggeris (EPL) buatkan ramai tidak ketahui apa yang terjadi di saingan Liga Jerman, Bundesliga.

 • Dayne Azmin 24 Okt 2016 121

  Tuah angka 22 buat Pulau Pinang

  Perlawanan Liga Super yang ke-22 pada 22 Oktober, 22 mata yang dipungut oleh Pulau Pinang menyaksikan mereka terselamat untuk satu musim lagi di saingan Liga Super.

 • Dayne Azmin 30 Sept 2016 85

  Kejutan di Shah Alam

  Aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia membabitkan Selangor dan T-Team dijangka akan menjadi perlawanan paling curi tumpuan walaupun ramai melihat The Red Giants sekali lagi mampu melangkah ke perlawanan akhir.

5 TVs Giveaway Everyday

when you subscribe to Astro Sports Package

Join Now End 30 September 2018