Berita

 • Terkini
 • Trending
  • Syahir cabar wibawa PSM

   Syahir cabar wibawa PSM

   Bekas tekong utama skuad sepak takraw negara, Syahir Rosdi, terus mencetus kontroversi apabila mengingkari sekatan yang dikenakan oleh Persatuan Sepaktakraw Malaysia (PSM) dengan beraksi dalam Kejohanan Piala Datuk Bandar di Hatyai, Thailand, yang berakhir semalam.

   19 August 2019
   27522
  • Malaysia lalui ujian pertama tanpa Syahir, Zulkifli

   Malaysia lalui ujian pertama tanpa Syahir, Zulkifli

   Skuad sepak takraw negara bakal mengharungi ujian pertama tanpa kehadiran dua bekas tekong emas, Syahir Rosdi dan Zulkifli Abd Razak, dengan menyertai dua kejohanan berturut turut di bumi gajah putih, Thailand.

   16 August 2019
   2853
  • Ahmad: Pintu buat Syahir, Zulkifli sudah tertutup rapat

   Ahmad: Pintu buat Syahir, Zulkifli sudah tertutup rapat

   Presiden Persatuan Sepaktakaw Malaysia (PSM), Datuk Seri Ahmad Ismail, menegaskan pintu buat dua bekas tekong utama negara, Syahir Rosdi dan Zulkifli Abdul Razak, untuk kembali ke pangkuan skuad negara sudah tertutup rapat meskipun ia mendapat lampu hijau daripada Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman.

   15 August 2019
   32704
  • Tiada jalan mudah buat Syahir, Zulkifli

   Tiada jalan mudah buat Syahir, Zulkifli

   Persatuan Sepak Takraw Malaysia (PSM) menegaskan tidak semudah itu untuk dua bekas tekong negara, Mohd Syahir Rosdi dan Zulkifli Abdul Razak, diterima semula menyertai kem kebangsaan biarpun sebelum ini mendapat lampu hijau daripada Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman.

   14 August 2019
   2601
  • PSM mahu Syahir, Zulkifli tunggu keputusan jawatankuasa tatatertib

   PSM mahu Syahir, Zulkifli tunggu keputusan jawatankuasa tatatertib

   Persatuan Sepak Takraw Malaysia (PSM) tidak tunduk dengan tekanan, sebaliknya mengambil tindakan drastik dengan mengarahkan bekas pemain negara, Mohd Syahir Rosdi dan Zulkifli Abdul Razak, menghadap jawatankuasa tatatertib badan induk itu, minggu depan. 

   7 August 2019
   2753

  Trending

  • Misi peribadi Aswadi tercapai

   Misi peribadi Aswadi tercapai

   Jurulatih skuad sepak takraw ATM, Aswadi Abdullah, mengakui telah mencapai misi peribadinya untuk bergelar juara Piala Emas Khir Johari sebagai pemain dan jurulatih.

   5 August 2019
   1275
  • PSM jumpa MSN selesai isu berbangkit

   PSM jumpa MSN selesai isu berbangkit

   Presiden Persatuan Sepaktakraw Malaysia (PSM), Datuk Seri Ahmad Ismail, memilih pendekatan tunggu dan lihat untuk membalas kenyataan Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman.

   4 August 2019
   2078
  • Piala Emas Khir Johari: ATM B muncul juara

   Piala Emas Khir Johari: ATM B muncul juara

   ATM B muncul juara Piala Emas Khir Johari Edisi ke-55 selepas menundukkan PDRM A dalam aksi final di Kuala Terengganu, hari ini.

   4 August 2019
   2677
  • Piala Emas Khir Johari: PDRM A kerah keringat ke separuh akhir

   Piala Emas Khir Johari: PDRM A kerah keringat ke separuh akhir

   Regu PDRM A terpaksa bermandi peluh apabila di heret hingga ke set penentuan sebelum menewaskan Kelantan A untuk mara ke separuh akhir Piala Emas Khir Johari di Kuala Terengganu hari ini.

   3 August 2019
   2075
  • Piala Emas Khir Johari: Negeri Sembilan A ke separuh akhir

   Piala Emas Khir Johari: Negeri Sembilan A ke separuh akhir

   Negeri Sembilan A menyekat kebangkitan Kuala Lumpur A dalam saingan suku akhir Piala Emas Khir Johari 2019 yang berlangsung di Kuala Terengganu, sebentar tadi.

   3 August 2019
   1594
  • Syahir cabar wibawa PSM

   Syahir cabar wibawa PSM

   Bekas tekong utama skuad sepak takraw negara, Syahir Rosdi, terus mencetus kontroversi apabila mengingkari sekatan yang dikenakan oleh Persatuan Sepaktakraw Malaysia (PSM) dengan beraksi dalam Kejohanan Piala Datuk Bandar di Hatyai, Thailand, yang berakhir semalam.

   19 August 2019
   27522