Berita

 • Terkini
 • Trending
  • LHM: Jangan ambil mudah lawan Nur Insafi

   LHM: Jangan ambil mudah lawan Nur Insafi

   Pasukan Hoki Terengganu (THT) enggan mengambil mudah kemampuan skuad Nur Insafi menjelang aksi Liga Hoki Malaysia (LHM) di Kuala Terengganu, Jumaat ini.

   16 January 2019
   677
  • PSAS: Oltmans anggap Malaysia bukan pasukan pilihan

   PSAS: Oltmans anggap Malaysia bukan pasukan pilihan

   Ketua jurulatih skuad hoki negara, Roelant Oltmans, meletakkan Malaysia sebagai pasukan bukan pilihan dalam kejohanan  Piala Sultan Azlan Shah (PSAS) 2019 di Ipoh, Mac depan 

   15 January 2019
   449
  • LHWM: TLHT ratah PSHA-MSSPP

   LHWM: TLHT ratah PSHA-MSSPP

   Empat jaringan daripada Jaspreet Kaur dan Fatin Shafika Mohd Sukri membantu Pasukan Hoki Wanita Terengganu (TLHT) menang 13-0 ke atas PSHA-MSSPP dalam aksi Liga Hoki Malaysia (Wanita) di Kuala Terengganu petang tadi.

   14 January 2019
   789
  • LHM: Stadium Hoki UiTM lulus piawaian

   LHM: Stadium Hoki UiTM lulus piawaian

   Pasukan hoki Universiti Teknologi Mara (UiTM) boleh menarik nafas lega sebaik Konfederasi Hoki Malaysia (KHM) memberikan lampu hijau untuk mereka menggunakan semula Stadium Hoki UiTM selepas venue itu lulus piawaian yang ditetapkan.

   14 January 2019
   249
  • PSAS: Malaysia berpeluang raih kejuaraan

   PSAS: Malaysia berpeluang raih kejuaraan

   Tuan rumah, Malaysia, berpeluang menjuarai Kejohanan Hoki Piala Sultan Azlan Shah (PSAS) Edisi ke-28 di Stadium Sultan Azlan Shah pada 23 hingga 30 Mac depan.

   14 January 2019
   642
  • Izzad-Arul kembali jalin kerjasama di UniKL

   Izzad-Arul kembali jalin kerjasama di UniKL

   "Sentuhan peribadi" dimiliki pengendali UniKL, Arul Selvaraj, membuatkan bekas pemain pertahanan kebangsaan, Izzad Hakimi Jamaluddin lembut hati untuk kembali menyarung semula jersi pasukan itu selepas lapan tahun.

   14 January 2019
   390
  • LHM: TNB pesta gol

   LHM: TNB pesta gol

   Perlawanan kedua Liga Hoki Malaysia (LHM) 2019 di antara Tenaga Nasional Berhad (TNB) dan pasukan Nur Insafi/Kedah Hockey di Stadium Hoki Nasional, Bukit Jalil menyaksikan TNB berpesta gol apabila membelasah lawannya itu 10-0, petang tadi. 

   13 January 2019
   1255
  • LHM: UniKL bergelut jinakkan UiTM

   LHM: UniKL bergelut jinakkan UiTM

   UiTM 1 UniKL 2 UniKL dipaksa bekerja keras untuk meraih tiga mata penuh dalam pertemuan dengan UiTM apabila mencatatkan kemenangan 2-1 dalam aksi Liga Hoki Malaysia (LHM) di Stadium Tun Razak, petang tadi. 

   13 January 2019
   385
  • LHM: THT catat kemenangan pertama

   LHM: THT catat kemenangan pertama

   Juara bertahan, Pasukan Hoki Terengganu (THT), memanfaatkan kelebihan di tempat sendiri untuk menundukkan TNB Thunderbolts 4-0 dalam aksi Liga Hoki Malaysia (LHM) di Stadium Hoki Batu Buruk, Kuala Terengganu hari ini.

   13 January 2019
   1052
  • LHWM: Liaoning raih kemenangan pertama

   LHWM: Liaoning raih kemenangan pertama

   Skuad Lioning Infinate Space Hockey Club (LISHC) meraih tiga mata berharga dalam perlawanan pertama saingan Liga Hoki Malaysia Wanita 2019 selepas menumpaskan KL Wipers 4-0 hari ini.

   12 January 2019
   460
  • LHWM: Hatrik Jaswinder kecewakan LISHC

   LHWM: Hatrik Jaswinder kecewakan LISHC

   Pertemun dua pasukan teratas Liga Hoki Wanita Malaysia (LHWM), Pasukan Hoki Wanita Terengganu (TLHT) dan Kelab Hoki Liaoning Infinate Space (LISHC) di Kuala Terengganu, petang tadi, berpihak kepada tuan rumah dengan kemenangan 4-2.

   19 January 2019
   274
  • LHWM: TLHT enggan dilabel pasukan pilihan

   LHWM: TLHT enggan dilabel pasukan pilihan

   Empat kemenangan berturut-turut bukan 'lesen besar' untuk Pasukan Hoki Wanita Terengganu (TLHT) mendabik dada dalam saingan Liga Hoki Wanita Malaysia (LHWM), musim ini.

   20 January 2019
   252