Berita

 • Terkini
 • Trending
  • Harris mahu padam igauan final 2014

   Harris mahu padam igauan final 2014

   Kapten Johor Darul Ta'zim (JDT), Harris Harun mengakui memori pahit 2014 masih menghantui dirinya tatkala skuad Harimau Selatan kembali ke Stadium Nasional Bukit Jalil untuk aksi final Piala Malaysia menentang Kedah, esok.

   1 November 2019
   392
  • Kedah mampu atasi JDT -- Aidil Sharin

   Kedah mampu atasi JDT -- Aidil Sharin

   Jurulatih Kedah, Aidil Sharin Sahak, mahu membuktikan misi mengalahkan Johor Darul Ta'zim (JDT) tanpa dua tonggak utama bukan satu kisah dongeng ketika beliau menyifatkan pertemuan menentang juara Liga Super itu dalam aksi final Piala Malaysia 2019 ibarat mimpi jadi kenyataan.

   1 November 2019
   3639
  • Azamuddin mahu balas kepercayaan Kedah

   Azamuddin mahu balas kepercayaan Kedah

   Pemain sayap berpengalaman, Azamuddin Akil, mahu membalas budi majikannya, Kedah dalam usaha menjulang trofi Piala Malaysia keempat untuk rekod peribadinya. 

   1 November 2019
   243
  • Kedah mampu julang Piala Malaysia

   Kedah mampu julang Piala Malaysia

   Penyokong Lang Merah yakin dengan kemampuan skuad kesayangan mereka mampu menterjemah kemenangan dalam aksi final Piala Malaysia berdepan Johor Darul Ta'zim (JDT) di Stadium Nasional Bukit Jalil, esok.

   1 November 2019
   982
  • JDT puas hati mutu padang

   JDT puas hati mutu padang

   Johor Darul Ta'zim (JDT) menjalankan latihan rasmi di Stadium Nasional, Bukit Jalil, hari ini sebagai persiapan menjelang perlawanan menentang Kedah dalam final Piala Malaysia esok.

   1 November 2019
   2135

  Trending

  • Penyokong Kedah puas hati penjualan tiket final

   Penyokong Kedah puas hati penjualan tiket final

   Penjualan tiket perlawanan akhir Piala Malaysia 2019 di Stadium Darul Aman, Alor Setar berjalan lancar dan memuaskan hati penyokong Kedah yang telah menunggu kaunter dibuka sejak pagi tadi.

   31 October 2019
   294
  • Kedah tekad julang gelaran keenam

   Kedah tekad julang gelaran keenam

   Skuad kedah dalam semangat tinggi untuk menambah koleksi Piala Malaysia dalam almari kejuaraan menjelang pertemuan menentang Johor Darul Ta'zim (JDT), Sabtu ini, takkala ia diibaratkan ulangan final Piala Malaysia 2017.

   31 October 2019
   338
  • Stadium Nasional sah venue perlawanan akhir

   Stadium Nasional sah venue perlawanan akhir

   Stadium Nasional, Bukit Jalil akan kembali menjadi venue perlawanan akhir Piala Malaysia melibatkan pertemuan di antara Kedah dan Johor Darul Ta'zim (JDT), Sabtu ini.

   28 October 2019
   512
  • Safawi enggan kempunan dalam final

   Safawi enggan kempunan dalam final

   Penyerang Johor Darul Ta'zim (JDT), Safawi Rasid, menjadikan watak picisan pada 2017 sebagai pembakar semangat untuk menjulang gelaran Piala Malaysia apabila bakal bertemu Kedah akan berentap dalam aksi final Sabtu ini. 

   28 October 2019
   1139
  • Zaquan tidak sabar bertemu Aidil dalam final

   Zaquan tidak sabar bertemu Aidil dalam final

   Final di antara Kedah dan Johor Darul Ta'zim (JDT) adalah final kali pertama yang akan menampilkan pasangan kembar Zaquan Adha Abdul Radzak dan Aidil Zafuan, sebagai seteru bagi tempoh 13 tahun karier mereka dalam kancah bola sepak.

   28 October 2019
   693