Berita

 • Terkini
 • Trending
  • Aparecido mungkin digugurkan Kuala Lumpur

   Aparecido mungkin digugurkan Kuala Lumpur

   Persatuan Bolasepak Kuala Lumpur (KLFA) kini dalam rundingan bersama ejen pemain import, Junior Aparecido, untuk mencapai persetujuan bersama penamatan kontrak kedua-dua pihak sebelum berakhir jendela kedua perpindahan pemain Liga Malaysia, 3 Jun ini.

   16 May 2018
   1332
  • Gergasi Merah belum tentu rombak tenaga import

   Gergasi Merah belum tentu rombak tenaga import

   Juara 33 kali Piala Malaysia, Selangor, belum memutuskan mengenai pengambilan pemain import baru apabila pengendalinya, Nazliazmi Nasir, mengesahkan pasukannya masih menagih khidmat pemain import sedia ada menjelang lima perlawanan pada Ramadan ini. 

   16 May 2018
   2343
  • Nik Shahrul mungkin ke PKNS

   Nik Shahrul mungkin ke PKNS

   Pengurus PKNS FC, Mahfizul Rusyidin Abdul Rashid, mengakui pasukannya berminat untuk melamar tonggak pertahanan Kelantan, Nik Shahrul Azim Abdul Halim, yang sedia dilepaskan skuad The Red Warriors dalam jendela kedua perpindahan pemain Liga Malaysia ini.

   15 May 2018
   11912
  • Mukhriz sedia ketuai KFA

   Mukhriz sedia ketuai KFA

   Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mukhriz Mahathir, menyatakan kesediaannya untuk menyandang jawatan Presiden Persatuan Bola Sepak Kedah (KFA) sekiranya itu yang dimahukan penyokong-penyokong ‘Lang Merah’.

   14 May 2018
   4253
  • Rajagobal belum puas hati

   Rajagobal belum puas hati

   Jurulatih PKNS FC, K. Rajagobal, nyata kecewa dengan kelekaan pasukannya pada hujung perlawanan sungguhpun meraih kemenangan 3-2 ke atas Kuala Lumpur dalam Liga Super di Stadium Shah Alam, semalam.

   14 May 2018
   1023
  • Fikri: Maafkan saya

   Fikri: Maafkan saya

   Penjaga gol muda Kelantan, Mohammad Fikri Che Soh memohon maaf susulan kekalahan pasukannya kepada PKNP FC dalam saingan Liga Super di Kota Bharu, Jumaat lepas.

   14 May 2018
   12437
  • PKNS atasi Kuala Lumpur di Shah Alam

   PKNS atasi Kuala Lumpur di Shah Alam

   PKNS FC merakam kemenangan 3-2 ke atas Kuala Lumpur dalam aksi Liga Super yang berlangsung di Stadium Shah Alam, semalam.

   14 May 2018
   1011
  • PKNS, Kedah raih kemenangan tipis

   PKNS, Kedah raih kemenangan tipis

   PKNS FC naik ke tangga keempat carta Liga Super 2018 setelah membenam cabaran Kuala Lumpur 3-2 dalam aksi di Stadium Shah Alam, sebentar tadi.

   13 May 2018
   13836
  • Khairul Fahmi beri nafas baru buat Melaka

   Khairul Fahmi beri nafas baru buat Melaka

   Kecemerlangan penjaga gol baru Melaka, Khairul Fahmi Che Mat, jelas menjadi punca mengapa Perak gagal meraih kemenangan sewaktu kedua-dua pasukan terikat seri tanpa jaringan di Ipoh, semalam.

   13 May 2018
   12128
  • Novillo lega lakukan pilihan bijak

   Novillo lega lakukan pilihan bijak

   Penyerang import baru skuad Johor Darul Ta’zim (JDT), Harry Novillo, optimis dia telah membuat pilihan tepat dengan menyertai Harimau Selatan dan turut percaya pasukan barunya itu mampu mempertahankan kejuaraan Liga Super pada musim ini.

   13 May 2018
   13098