Berita

 • Terkini
 • Trending
  • Kerja keras faktor kemenangan Tambadau

   Kerja keras faktor kemenangan Tambadau

   Kerja keras dan kesungguhan adalah faktor kemenangan Sabah terhadap UKM FC dalam aksi Liga Perdana di Stadium Likas, Kota Kinabalu, malam tadi.

   21 April 2019
   275
  • Yusri beri amaran tinggalkan Kelantan

   Yusri beri amaran tinggalkan Kelantan

   Kecewa dengan 'hadiah' yang diberikan pemainnya, ketua jurulatih The Red Warriors(TRW), Yusri Che Lah, memberi amaran akan meninggalkan Kelantan jika pemain masih mempamerkan aksi cukup mengecewakan dalam baki saingan Liga Perdana selepas ini.

   21 April 2019
   28004
  • Jang berpesta gol di Kota Bharu

   Jang berpesta gol di Kota Bharu

   KELANTAN 2  NEGERI SEMBILAN  5 Negeri Sembilan berpesta gol dengan membelasah pasukan tercorot Liga Perdana, Kelantan, 5-2 di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu, sebentar tadi.

   20 April 2019
   11675
  • Tambadau benam UKM FC di Likas

   Tambadau benam UKM FC di Likas

   SABAH 3 UKM FC 1 Sabah menemui semula rentak kemenangan selepas tiga perlawanan dengan menewaskan UKM FC 3-1 dalam saingan Liga Perdana di Stadium Likas, Kota Kinabalu, sebentar tadi.

   20 April 2019
   911
  • Yusri: Jangan bolos, cari gol, dapatkan mata

   Yusri: Jangan bolos, cari gol, dapatkan mata

   Ada mesej penting daripada ketua jurulatih baru The Red Warriors (TRW), Yusri Che Lah, kepada pemainnya sebelum turun menentang Negeri Sembilan dalam aksi Liga Perdana di Stadium Sultan Muhammad IV, malam esok.

   19 April 2019
   2682
  • Tengku Hazman rombak pasukan hadapi PDRM

   Tengku Hazman rombak pasukan hadapi PDRM

   Ketua jurulatih Terengganu FC (TFC) II, Tengku Hazman Raja Hassan, akan merombak kesebelasan utama pasukannya bagi menentang PDRM di Selayang, malam esok.

   19 April 2019
   875
  • FAM gantung Nik Akif

   FAM gantung Nik Akif

   Pemain tengah Kelantan, Nik Akif Syahiran Nik Mat, terlepas peluang beraksi dalam pertemuan menentang Negeri Sembilan, esok selepas digantung dua perlawanan oleh Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) kerana berkelakuan ganas sewaktu menentang Sarawak, 6 April lepas. 

   19 April 2019
   65629
  • MFL belum tetap tarikh pemberian geran

   MFL belum tetap tarikh pemberian geran

   Ketua Pegawai Eksekutif Liga Bolasepak Malaysia (MFL), Kevin Ramalinggam, menegaskan tiada tarikh pasti dan jaminan bahawa pembayaran geran menepati jumlah RM3 juta bagi setiap pasukan seperti yang di war-warkan sebelum ini.

   19 April 2019
   895
  • Tambadau kembali dengan kesebelasan terbaik esok

   Tambadau kembali dengan kesebelasan terbaik esok

   Kehadiran semula beberapa tonggak utama memberi keyakinan kepada Sabah untik mengembalikan rentak kemenangan mereka apabila melayan kunjungan UKM FC di Stadium Likas, Kota Kinabalu, malam esok.

   19 April 2019
   323
  • Yusri ada taktikal khusus jerat Negeri Sembilan 

   Yusri ada taktikal khusus jerat Negeri Sembilan 

   Pemain pertahanan Kelantan, Shahrul Nizam Ros Hasni, yakin ketua jurulatih, Yusri Che Lah, merancang taktikal khusus untuk menewaskan Negeri Sembilan dalam aksi Liga Perdana di Stadium Sultan Muhammad lV, Sabtu ini.

   18 April 2019
   1820