Blog

 • Burn Thevandran 7 Ogos 2019 26775

  Barca mahu jual, tak mahu beli

  Gergasi LaLiga, Barcelona, dilihat sedang dalam proses untuk melakukan penjualan beberapa pemain tonggak musim lalu sebelum tertutupnya jendela perpindahan pemain tidak lama lagi.

 • Burn Thevandran 31 Jul 2019 820

  Relax Brother, Relax

  Presiden Persatuan Jurulatih Bolasepak Malaysia (PJBM), B.Sathianathan menempelak Lim Teong Kim yang memperkecilkan kemampuan dan kredibiliti jurulatih tempatan.

 • Burn Thevandran 24 Jul 2019 1788

  The Blues ‘Lampard’ tampak garang

  Persiapan pra-musim skuad Chelsea di bawah kendalian jurulatih muda, Frank Lampard, dilihat berjalan dengan lancar. Semua kelihatan baik buat Chelsea di luar dan dalam padang dengan Lampard melaung keyakinan pasukan Chelsea mampu bersaing untuk merampas taktha juara liga untuk musim baru nanti.

 • Burn Thevandran 5 Jul 2019 561

  Jangan sampai 'terlipat' Lampard

  Teka-teki siapakah bakal menjadi pengendali baru Chelsea akhirnya terjawab apabila pengumuman rasmi telah dibuat oleh The Blues dengan melantik bekas pemain, Frank Lampard, dengan kontrak tiga tahun.

 • Burn Thevandran 2 Jul 2019 1054

  Selamat Hari Keputeraan Ke-35, TMJ

  Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim, yang menyambut hari keputeraan ke-35, Ahad lalu, turut berkongsi kemeriahan dan beramah mesra dengan penyokong kelab Johor Darul Ta’zim (JDT) dan rakyat Johor.

 • Burn Thevandran 28 Jun 2019 421

  Teka-teki pengganti Rafa Benitez

  Kerusi kosong ditinggalkan Rafael Benitez yang meninggalkan Newcastle United minggu lalu dilihat begitu diidamkan ramai individu. 

 • Burn Thevandran 24 Jun 2019 43637

  Seriuslah Juventus

  Pemain muda paling popular ketika ini, Matthijs De Ligt, dikhabarkan bakal menyertai pasukan Juventus atas persetujuan secara peribadi bersama ejennya dan ini sekali gus menafikan spekulasi beliau bakal berhijrah ke pasukan lain seperti Manchester United mahupun Barcelona.

 • Burn Thevandran 20 Jun 2019 1609

  Badi ‘Status Kelab Terkaya Dunia’  

  Pengendali Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer bakal berdepan cabaran sukar bagi mendapatkan pemain yang menjadi sasarannya untuk memperkuatkan pasukan bagi mengharungi saingan musim hadapan.

 • Burn Thevandran 17 Jun 2019 395

  Jodoh Sarri dalam Serie A

  Maurizio Sarri pergi meninggalkan Chelsea selepas hanya semusim membimbing pasukan The Blues. Beliau yang menandatangani kontrak tiga tahun di Stamford Bridge, meninggalkan kelabcitu atas persetujuan kedua-dua belah pihak. Apa yang lebih menarik, Sarri melangkah masuk ke kelab yang lebih besar dan berjaya iaitu Juventus.

 • Burn Thevandran 29 Mei 2019 24938

  Red Devils sanggup korban, Citizens "masyuk"

  “Manchester United menawarkan saya sesuatu yang sukar untuk ditolak” itu komen ketua pasukan Ajax Amsterdam, Matthijs De Ligt apabila ditanya media antarabangsa mengenai tawaran yang diterima oleh pasukan-pasukan gergasi Eropah.