Blog

  • Dayang Zainatull 2 Jun 2020 2472

    Apa cerita Porsche, Azmeer Yusof dan Sumareh?

    Baru-baru ini tular di laman sosial tentang bintang JDT, Safawi Rasid yang bergambar bersama kereta terbarunya yang berjenama Porsche. Secara tidak langsung, ramai lah netizen yang kebanyakkannya mengecam tindakan Safawi tersebut. Tidak kurang juga, ada yang positif memberikan komen.

  • Dayang Zainatull 29 Mei 2020 4546

    Klopp, muka ada senyum!

    Bagi peminat fanatik Liverpool, berita terbaru bahawa saingan Liga Perdana Inggeris akan kembali bersambung bermula 17 Jun ini sudah pasti merupakan satu berita yang amat menggembirakan. Yelah, penantian kan satu penyiksaan.

  • Dayang Zainatull 24 Mei 2020 37

    Cerita raya Dayang

    Hi Semua !  Pertama sekali Dayang nak ucapkan Selamat Hari Raya , Maaf Zahir & Batin kepada semua peminat sukan di Malaysia. Dayang nak bagitahu, Dayang hargai segala sokongan dan kritikan membina sepanjang berada dalam industri sukan tanah air.

  • Dayang Zainatull 11 Mei 2020 3590

    Ferguson tak jumpa Khabib pun dah lunyai

    Tony Ferguson, individu yang sepatutnya berdepan dengan juara bagi kategori lightweight, Khabib Nurmagomedov tumbang mengejut kepada Justin Gaethje pada UFC 249. 

  • Dayang Zainatull 9 Mei 2020 488

    Bruno Mahu United Mengganas

    Bintang muda dari Portugal, Bruno Fernandes yang menyertai United pada Januari lalu terus menunjukkan sifat kepimpinan yang tinggi apabila menggesa pemain-pemain di United bersedia untuk meraih kemenangan andai saingan liga kembali bersambung tidak lama lagi.

  • Dayang Zainatull 29 Apr 2020 771

    United pun terjejas wehhh...

    Kelab besar seperti Manchester United dilihat turut terjejas dari segi kewangan dengan pandemik penularan wabak covid-19 yang masih belum ditemui penyelesaiannya.

  • Dayang Zainatull 19 Apr 2020 447

    Fernandes bawa mentaliti juara

    Arkitek baru The Red Devils, Bruno Fernandes yang baru sahaja menyertai United pada jendela perpindahan Januari lalu memberi peringatan bahawa sesiapa sahaja pemain baru yang menyarung jersi pasukan Manchester United harus mempunyai rasa mahukan kemenangan dalam setiap perlawanan.

  • Dayang Zainatull 11 Apr 2020 896

    Messi tempelak media

    Bintang Barcelona, Lionel Messi, mempunyai pilihan untuk menamatkan kontrak bersama The Catalan hujung musim ini yang sekali gus mencetuskan gosip-gosip liar bahawa beliau bakal berpindah ke pasukan baru dalam masa terdekat. Jika sebelum ini pernah terdapat spekulasi Messi bakal mengikuti Pep Guardiola ke Bundesliga dan Liga Perdana Inggeris, namun

  • Dayang Zainatull 4 Apr 2020 164

    Suarez kecewa dengan tohmahan

    Penyerang antarabangsa Uruguay, Luis Suarez kecewa dengan kritikan yang dilemparkan peminat bola sepak kepada beliau dan rakan-rakan di Barcelona selepas dilihat terlalu lewat membuat keputusan mengenai urusan pemotongan gaji bagi membantu staff kakitangan kelab The Catalan.

  • Dayang Zainatull 28 Mac 2020 11724

    United ‘rela’ pulangkan Ighalo, tiket bola

    Kesetiaan penyerang berpengalaman Manchester United, Odion Ighalo, kini benar-benar teruji. Di saat beliau mempamerkan prestasi baik di atas padang sehingga United berhasrat mahu memiliki Ighalo secara pembelian terus, bekas pemain kebangsaan Nigeria itu ditawarkan kontrak yang amat lumayan oleh Shanghai Shenhua dengan gaji RM2 juta seminggu.