Pengurus Manchester United, Erik ten Hag, berkata pasukannya 'mempunyai rancangan' untuk memastikan margin kemenangan yang mereka perlukan menentang Real Sociedad untuk mengungguli kumpulan Liga Europa mereka.

Walaupun tempat di peringkat kalah mati pertandingan telah pun diperoleh, United perlu menang dengan margin dua gol untuk menamatkan saingan sebagai pemenang Kumpulan E -- yang membantu pasukan mengelakkan dua aksi play-off menentang salah satu lapan pasukan yang terkeluar daripada Liga Juara-Juara.

Sebaliknya, pemenang kumpulan akan meneruskan penglibatan mereka dalam Liga Europa dari pusingan 16, yang akan membuktikan rangsangan berharga bukan sahaja kerana memastikan United akan selangkah lebih dekat ke final, tetapi juga memandangkan jadual perlawanan yang padat disebabkan oleh Piala Dunia akan datang di Qatar.

Mendapatkan kemenangan sebegitu adalah sasaran yang jelas untuk Ten Hag dan pasukannya, yang tewas dalam perlawanan songsang pada perlawanan pembukaan peringkat kumpulan.

"Jelas sekali, ia penting. Kami boleh menang esok. Kami tahu apa yang perlu kami lakukan -- menang dengan margin dua gol," katanya.

“Tetapi jika anda mahu memenangi trofi, anda perlu memenangi semua perlawanan, jadi kami perlu memenangi setiap perlawanan.

"Ia adalah enam minggu lalu atau lebih dan ia adalah pasukan yang berbeza, tidak semua pemain ketika itu cergas. Kami berkembang, berkembang, mempamerkan peningkatan yang baik."Kami tahu sukar untuk memenangi perlawanan di sini tetapi kami menyukai cabaran itu. Kami tahu kami perlu menang dengan dua gol, kami mempunyai rancangan untuk itu dan kami akan melakukan segala-galanya untuk menyelesaikannya.

"Saya tidak fikir anda bercakap tentang sejauh mana anda datang. Anda tidak boleh memenangi apa-apa pada masa ini, ia adalah perlawanan demi perlawanan dan kami perlu memenangi setiap perlawanan."