Berita

 • Terkini
 • Trending
  • Muizz utamakan saingan musim baru

   Muizz utamakan saingan musim baru

   Pelumba muda negara, Muizz Musyaffa, masih belum memiliki perancangan untuk menyertai perlumbaan di Eropah dan mahu memberi tumpuan penuh terhadap musim baru saingan Formula Empat (F4) Asia Tenggara yang bermula pada Julai ini.

   23 June 2018
   286
  • Sambut Aidilfitri di luar negara bukan sukar buat Nabil

   Sambut Aidilfitri di luar negara bukan sukar buat Nabil

   Kemeriahan sambutan Aidilfitri di perantauan tidak semeriah di negara sendiri, namun kehadiran keluarga dan juadah Hari Raya memberi suasana perayaan buat Nabil yang beraksi dalam perlumbaan 24 jam Le Mans di Perancis, bermula esok hingga Ahad.

   15 June 2018
   811
  • Zaqhwan bakal beraya di Jepun

   Zaqhwan bakal beraya di Jepun

   Pelumba negara, Muhd Zaqhwan Zaidi, terpaksa melupakan hasrat untuk beraya bersama keluarga apabila bakal menyertai perlumbaan pusingan keempat Kejuaraan Perlumbaan Seluruh Jepun (AJRRC) di Litar Sugo, 16 Jun ini.

   11 June 2018
   1010
  • Muizz pelumba muda ketiga terbaik Asia Tenggara┬á

   Muizz pelumba muda ketiga terbaik Asia Tenggara 

   Kejayaan berada dalam kelompok tiga terbaik Pelumba Muda Tahunan saingan Formula Empat (F4) Asia Tenggara memberikan lebih semangat buat pelumba negara, Muizz Musyaffa, untuk menghadapi musim penuh perlumbaan tahun ini.

   9 June 2018
   814
  • 24 Jam Le Mans: Jazeman, Nabil lupakan sambutan Aidilfitri

   24 Jam Le Mans: Jazeman, Nabil lupakan sambutan Aidilfitri

   Dua pelumba negara, Jazeman Jaafar dan Muhammad Nabil Jan Al Jeffri, mengorbankan sambutan Hari Raya Aidilfitri demi mencipta sejarah penglibatan kali pertama tiga pelumba negara termasuk Weiron Tan dalam Perlumbaan Endurance 24 Jam Le Mans di Perancis pada 16-17 Jun depan.

   31 May 2018
   540

  Trending

  • Razlan pertahan pilih Tuuli jadi pengganti Zulfahmi

   Razlan pertahan pilih Tuuli jadi pengganti Zulfahmi

   Ketua Pegawai Eksekutif Litar Antarabangsa Sepang (SIC), Datuk Razlan Razali, mempertahankan tindakan menamakan pelumba luar, Niki Tuuli sebagai pengganti Zulfahmi Khairrudin dari pasukan SIC Racing bagi membolehkan pasukan itu terus bersaing dalam kancah Moto2.

   15 May 2018
   8067
 • 1