Berita

 • Terkini
 • Trending
  • Kedah bangkit, Pahang raih bekalan kelebihan jaringan

   Kedah bangkit, Pahang raih bekalan kelebihan jaringan

   Bukan satu, dua tetapi tiga jaringan di tempat lawan diraih Pahang ketika mengikat Kedah 3-3 dalam aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia di Stadium Darul Aman, sebentar tadi.

   19 October 2019
   5331
  • Azamuddin sedia sekat harapan Pahang ke final

   Azamuddin sedia sekat harapan Pahang ke final

   Pemain tengah Kedah, Azamuddin Akil, mahu mengulangi sejarah separuh akhir Piala Malaysia 2014, jika sebelum ini dia muncul selaku watak penting membawa Pahang ke final, kali ini dia bersedia membantu Kedah mematikan hasrat bekas pasukannya itu di Stadium Darul Aman, malam ini.

   19 October 2019
   1395
  • Pahang dibelenggu masalah kecederaan

   Pahang dibelenggu masalah kecederaan

   Jurulatih Pahang, Dollah Salleh, dibelenggu kecederaan pemain utama antaranya, Lazarus Kaimbi dan Norshahrul Idlan Talaha, menjelang aksi pertama separuh akhir pertama Piala Malaysia 2019.

   19 October 2019
   794
  • Mental kena kuat -- Sathianathan

   Mental kena kuat -- Sathianathan

   Jurulatih Selangor B. Sathianathan, mahu barisan pemainnya turun berdepan Johor Darul Ta'zim (JDT) dengan kekuatan mental yang jitu agar tidak berputih mata dalam aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia di Larkin.

   19 October 2019
   542
  • Khyril Muhymeen sedia robek gawang JDT

   Khyril Muhymeen sedia robek gawang JDT

   Pemain sayap Selangor, Khyril Muhymeen Zambri, tekad untuk sekali lagi merobek gawang Johor Darul Ta'zim (JDT) apabila mengakui jaringan yang pernah dilakukannya di Stadium Larkin sebelum ini jadi motivasi terbaik untuk turun beraksi dalam aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia, malam ini.

   19 October 2019
   342

  Trending

  • Kedah sedia pamer kekuatan sebenar

   Kedah sedia pamer kekuatan sebenar

   Ketua jurulatih Kedah, Aidil Sharin Sahak, yakin dengan kekuatan pasukannya menjelang perlawanan menentang Pahang dalam separuh akhir pertama Piala Malaysia di laman sendiri malam esok.

   18 October 2019
   275
  • Tidak mustahil tumbangkan JDT -- Sathianathan

   Tidak mustahil tumbangkan JDT -- Sathianathan

   "Bukan mudah tapi tidak mustahil," kata ketua jurulatih Selangor, B Sathianathan, menjelang perlawanan separuh akhir pertama Piala Malaysia menentang Johor Darul Ta'zim (JDT) di Larkin malam lusa.

   17 October 2019
   2018
  • Sathianathan: Tumpuan Halim tidak terganggu

   Sathianathan: Tumpuan Halim tidak terganggu

   Pengendali Selangor, B. Sathianathan, mengakui tidak khuatir dengan fokus Abdul Halim Saari walaupun pemain tengahnya itu mendapat kritikan hebat oleh peminat susulan aksi hambar bersama skuad kebangsaan. 

   14 October 2019
   798
  • Sandro tidak sabar kembali beraksi

   Sandro tidak sabar kembali beraksi

   Pemain import Selangor, Sandro da Silva, tidak sabar untuk turun padang membantu Selangor berdepan Johor Darul Ta'zim (JDT) dalam aksi separuh akhir Piala Malaysia selepas direhatkan sebelum ekoran kecederaan lutut kiri.

   14 October 2019
   1265
  • Sathianathan tenang tunggu kehadiran tiga tonggak

   Sathianathan tenang tunggu kehadiran tiga tonggak

   Ketua jurulatih Selangor, B. Sathianathan, tidak bimbang dengan keadaan tiga pemain kebangsaan yang belum melapor diri bersama pasukan itu biarpun aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia menentang Johor Darul Ta'zim (JDT) berbaki lima hari sahaja lagi.

   14 October 2019
   1974