Berita

 • Terkini
 • Trending
  • Syazwan: Jentera serangan Selangor perlu peka

   Syazwan: Jentera serangan Selangor perlu peka

   Pemain sayap Selangor, Syazwan Zainon, mengakui jentera serangan The Red Giants perlu memainkan peranan besar dalam membantu misi wajib menang ke atas Johor Darul Ta'zim (JDT) di Stadium Shah Alam, esok.

   25 October 2019
   1239
  • Selangor gerun kehadiran Santo

   Selangor gerun kehadiran Santo

   "Kehadiran Santo beri masalah besar kepada kami."

   24 October 2019
   5881
  • Nor Azam mahu pastikan Pahang ke final

   Nor Azam mahu pastikan Pahang ke final

   Masih segar dengan jaringannya ketika membantu Pahang mencatatkan keputusan seri di Stadium Darul Aman, pemain tengah Pahang, Nor Azam Azih, sekali lagi mahu meledakkan gol buat pasukannya ketika bertemu Kedah, Sabtu ini.

   24 October 2019
   428
  • Kemenangan di Larkin belum buat Syafiq puas

   Kemenangan di Larkin belum buat Syafiq puas

   Penyerang Johor Darul Ta’zim (JDT), Syafiq Ahmad, belum puas dengan kemenangan 2-1 ke atas Selangor dalam aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia sambil menyifatkan perlawanan kedua Sabtu ini akan berlangsung penuh dramatik.

   23 October 2019
   166
  • Misi kekang asakan JDT, kurangkan kesilapan Selangor -- Khairul Azhan

   Misi kekang asakan JDT, kurangkan kesilapan Selangor -- Khairul Azhan

   Penjaga gol Selangor, Khairul Azhan Khalid, bertekad mempamerkan aksi lebih baik di Stadium Shah Alam sambil menuntut kerjasama pemain di bahagian pertahanan agar mengurangkan kesilapan yang mampu memberi jaringan buat Johor Darul Ta'zim (JDT) menjelang pertemuan kedua separuh akhir Piala Malaysia, Sabtu ini.

   22 October 2019
   558

  Trending

  • Sikap mudah selesa punca Pahang gagal -- Nor Azam

   Sikap mudah selesa punca Pahang gagal -- Nor Azam

   Pemain tengah Pahang, Nor Azam Azih, mengakui sikap mudah berasa selesa menjadi punca skuad Tok Gajah itu gagal meraih kemenangan ke atas Kedah dalam separuh akhir pertama Piala Malaysia di Stadium Darul Aman kelmarin. 

   21 October 2019
   1320
  • JDT tidak boleh leka di Shah Alam -- Aidil

   JDT tidak boleh leka di Shah Alam -- Aidil

   Perlawanan di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin antara Johor Darul Ta'zim (JDT) dan Selangor bagi aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia semalam berlangsung sengit walaupun JDT pada mulanya diramal mampu mendapatkan kemenangan selesa.

   20 October 2019
   231
  • Aidil: Peluang masih terbuka buat Kedah

   Aidil: Peluang masih terbuka buat Kedah

   Selepas gagal memanfaatkan sepenuhnya peluang beraksi di laman sendiri untuk separuh akhir pertama Piala Malaysia, Kedah kini terpaksa mencari kemenangan dalam aksi kedua di tempat lawan bagi membolehkan mereka menempah tiket ke pentas akhir.

   20 October 2019
   515
  • Selangor janji kejutan di Shah Alam

   Selangor janji kejutan di Shah Alam

   Kemampuan Selangor meledakkan satu gol ketika menentang  Johor Darul Ta’zim (JDT) dalam perlawanan separuh akhir pertama Piala Malaysia di Larkin, malam tadi, disifatkan amat penting walaupun kalah tipis.

   20 October 2019
   1800
  • Syafiq, Velazquez selamatkan maruah JDT

   Syafiq, Velazquez selamatkan maruah JDT

   JOHOR DARUL TA'ZIM 2 SELANGOR 1 Selangor berjaya mencuri bekalan satu gol ke Shah Alam walaupun tewas 2-1 di tangan Johor Darul Ta'zim (JDT) dalam aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, sebentar tadi.

   19 October 2019
   3553