Berita

 • Terkini
 • Trending
  • Taktikal Aidil Sharin bawa Kedah ke final -- Asmawi

   Taktikal Aidil Sharin bawa Kedah ke final -- Asmawi

   Pemerhati bola sepak negara, Asmawi Bakiri, beranggapan kelebihan aspek taktikal yang dimiliki ketua jurulatih Kedah, Aidil Sharin Sahak, menjadi faktor skuad Lang Merah itu ke final Piala Malaysia dengan menyingkirkan Pahang dalam separuh akhir kedua di Kuantan semalam.

   27 October 2019
   4428
  • Sathianathan akur Selangor belum capai standard JDT

   Sathianathan akur Selangor belum capai standard JDT

   Ketua jurulatih Selangor, B. Sathianathan, menerima hakikat bahawa pasukannya masih belum mencapai standard untuk menandingi Johor Darul Ta'zim (JDT) selepas disingkirkan dengan agregat 5-1 dalam separuh akhir kedua Piala Malaysia semalam.

   27 October 2019
   3010
  • Pengorbanan Safawi berbaloi

   Pengorbanan Safawi berbaloi

   Penyerang Johor Darul Ta'zim (JDT), Safawi Rasid, puas kerana pengorbanannya untuk melupakan masalah keletihan membuahkan hasil dengan meledakkan hatrik yang membantu pasukannya meningkirkan Selangor dalam separuh akhir kedua Piala Malaysia di Stadium Shah Alam semalam.

   27 October 2019
   2875
  • Nwakaeme keliru peraturan gol di laman lawan

   Nwakaeme keliru peraturan gol di laman lawan

   Pemain import Pahang, Dickson Nwakaeme, keliru dengan peraturan gol di laman lawan ketika menentang Kedah dalam separuh akhir kedua Piala Malaysia di Stadium Darul Makmur semalam.

   27 October 2019
   43851
  • Alves, Rizal terlepas aksi final

   Alves, Rizal terlepas aksi final

   Kedah perlu menelan hakikat bahawa mereka akan turun menentang Johor Darul Ta'zim (JDT) dalam final Piala Malaysia, Sabtu depan tanpa kelibat dua tonggak pertahanan, Renan Alves dan Rizal Ghazali.

   27 October 2019
   12403

  Trending

  • JDT, Kedah tentukan juara

   JDT, Kedah tentukan juara

   Johor Darul Ta'zim (JDT) dan Kedah akan mencongak perhitungan dalam final Piala Malaysia selepas mengungguli perlawanan separuh akhir kedua hari ini. SELANGOR 1 JDT 3 (JDT ke final dengan agregat 5-1)

   26 October 2019
   8731
  • Jangan termakan mainan psikologi JDT -- Sathianathan

   Jangan termakan mainan psikologi JDT -- Sathianathan

   Ketua jurulatih Selangor, B. Sathianathan, mengingatkan anak buahnya supaya tidak termakan dengan perang psikologi yang dilancarkan Johor Darul Ta'zim (JDT) menjelang separuh akhir kedua Piala Malaysia di Stadium Shah Alam malam ini.

   26 October 2019
   8936
  • Mora berahsia status Diogo

   Mora berahsia status Diogo

   Ketua jurulatih Johor Darul Ta'zim (JDT), Benjamin Mora, membayangkan kejutan apabila mengambil pendekatan berahsia mengenai status sebenar penyerang utamanya, Diogo Luis Santo, menjelang perlawanan menentang Selangor dalam separuh akhir kedua Piala Malaysia di Stadium Shah Alam malam esok.

   25 October 2019
   3707
  • Dollah pening pilih pemain

   Dollah pening pilih pemain

   Ketua jurulatih Pahang, Dollah Salleh, pening dalam menentukan kesebelasan utama pasukannya menjelang perlawanan menentang Kedah dalam separuh akhir kedua Piala Malaysia di Stadium Darul Makmur malam esok.

   25 October 2019
   737
  • Meen mahu ulang 'sentuhan magis'

   Meen mahu ulang 'sentuhan magis'

   Tonggak tengah Selangor, Khyril Muhymeen Zambri, bertekad untuk mengulangi "sentuhan magisnya" di Stadium Shah Alam menjelang perlawanan menentang Johor Darul Ta'zim (JDT) dalam separuh akhir kedua Piala Malaysia malam esok.

   25 October 2019
   214