Berita

 • Terkini
 • Trending
  • SAFA pilih presiden baru 11 Ogos

   SAFA pilih presiden baru 11 Ogos

   Persatuan Bolasepak Sabah (SAFA) bakal dipimpin presiden baru pada 11 Ogos depan apabila persatuan itu dijadualkan mengadakan kongres tahunan pada hari berkenaan.

   8 July 2018
   1292
  • PBSNT dapat presiden baru

   PBSNT dapat presiden baru

   Ahli-ahli gabungan Persatuan Bola Sepak Negeri Terengganu (PBSNT) sebulat suara bersetuju meminda perlembagaan persatuan dalam Kongres Luar Biasa PBSNT di Kuala Terengganu, hari ini.

   7 July 2018
   2143
  • Manfaatkan keyakinan tinggi dalam dua aksi di laman sendiri -- Zainal 

   Manfaatkan keyakinan tinggi dalam dua aksi di laman sendiri -- Zainal 

   Ketua jurulatih Pulau Pinang, Zainal Abidin Hassan, enggan anak buahnya mensia-siakan peluang beraksi di laman sendiri berdepan Felcra dan UiTM FC pada malam ini dan 14 Julai depan apabila kedudukan mereka dalam Liga Perdana kini ibarat telur di hujung tanduk. 

   3 July 2018
   433
  • Penyakit lama punca Sabah kecundang

   Penyakit lama punca Sabah kecundang

   'Penyakit lama' iaitu memberikan gol mudah kepada lawan di awal permainan antara faktor Sabah kecundang 2-3 kepada Sarawak dalam aksi Liga Perdana di Stadium Negeri, di Kuching, petang semalam.

   27 June 2018
   966
  • TFC II yakin jadikan UiTM mangsa

   TFC II yakin jadikan UiTM mangsa

   Ketiadaan beberapa tonggak akibat penggantungan perlawanan dan kecederaan tidak akan menjejaskan rentak Terengganu FC (TFC) II menjelang aksi Liga Perdana bertemu UiTM FC di Stadium UiTM, Shah Alam, malam esok.

   26 June 2018
   600

  Trending

  • Pulau Pinang kembali lakar kemenangan

   Pulau Pinang kembali lakar kemenangan

   Pulau Pinang menghidupkan peluang untuk keluar daripada zon penyingkiran saingan Liga Premier selepas mengatasi Polis Diraja Malaysia (PDRM) 3-1 pada aksi tunggal liga di Stadium Negeri, sebentar tadi.

   26 June 2018
   3133
  • Misi wajib menang Felcra

   Misi wajib menang Felcra

   Kapten Felcra FC, Shahrom Kalam menyifatkan aksi berdepan MISC-MIFA dalam aksi Liga Perdana pada esok ibarat final yang akan menentukan peluang untuk mara ke saingan Liga Super musim depan.

   25 June 2018
   471
  • Buang sikap 'lambat panas' -- Jelius

   Buang sikap 'lambat panas' -- Jelius

   Pengendali Sabah, Jelius Ating, mahu anak buahnya membuang sikap 'lambat panas' sebaliknya memulakan perlawanan dengan lebih garang apabila turun menentang Sarawak dalam Liga Perdana di Stadium Negeri, di Kuching, petang esok.

   25 June 2018
   540
  • PDRM bijak manfaatkan peluang

   PDRM bijak manfaatkan peluang

   Polis Diraja Malaysia (PDRM) memungut tiga mata berharga dalam saingan Liga Perdana apabila menewaskan Sarawak 1-0 di Stadium Shah Alam, malam tadi. 

   22 June 2018
   398
  • PDRM raih kemenangan di Shah Alam

   PDRM raih kemenangan di Shah Alam

   PDRM meraih kemenangan 1-0 ke atas Sarawak dalam aksi Liga Perdana yang berlangsung di Stadium Shah Alam, sebentar tadi.

   21 June 2018
   867
5 TVs Giveaway Everyday

when you subscribe to Astro Sports Package

Join Now End 30 September 2018