Blog

 • Intan Nor Saina 21 Jan 2019 74

  Sampai bila nak suam kuku?

  Bola tampar pantai agak kurang popular jika dibandingkan dengan sukan-sukan lain yang sering mendapat lebih perhatian dan laporan media. Sedangkan jika diimbas kembali, pasukan bola tampar negara suatu ketika dahulu pernah mewarnai dunia sukan negara dengan pelbagai kejayaan.

 • Intan Nor Saina 21 Jan 2019 6280

  Cristiano pulang ke Madrid

  Selepas berhijrah ke Serie A untuk menyertai Juventus, penyerang berusia 34 tahun, Cristiano Ronaldo, dijadualkan pulang ke Madrid pada Selasa. Kepulangannya ke Madrid bukanlah untuk menyertai mana-mana pasukan lain, tetapi adalah untuk menghadiri sidang perbicaraan yang melibatkan dirinya. Ronaldo telah didakwa oleh kerajaan Sepanyol mengenai peni

 • Intan Nor Saina 20 Jan 2019 2248

  Menagih keringat Higuain

  Penyerang AC Milan, Gonzalo Higuain, kini dikhabarkan sudah hampir pasti berkelana ke England untuk menyertai Chelsea di jendela perpindahan terbaru. Kelab asal Higuain, Juventus, bersetuju untuk berkerjasama dengan Chelsea walaupun kelab sementaranya AC Milan masih belum secara rasmi melepaskannya kerana masih terkial-kial mencari pemain lain seba

 • Intan Nor Saina 20 Jan 2019 10141

  Kembalikah Neymar?

  Khabar angin tentang kepulangan Neymar Jr kini semakin hebat diperkatakan apabila muncul isu baru yang mengatakan Barcelona sedia membuat pertukaran dengan Coutinho bagi membolehkan bintang Brazil itu kembali ke Nou Camp.

 • Intan Nor Saina 1 Jan 2019 2934

  United kembali bernyawa

  Pengendali sementara Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, menafikan bahawa beliau hanya menumpukan kepada corak permainan menyerang selepas kemenangan yang dicapai United ke atas Bournemouth dalam saingan Liga Perdana Inggeris (EPL) pada hari terakhir buat tahun 2018.

 • Intan Nor Saina 1 Jan 2019 5401

  Neymar atau Mbappe?

  Impian Real Madrid untuk mendapatkan bintang ternama pada musim depan nampaknya semakin cerah kerana Real dikhabarkan memiliki peluang yang besar untuk mendapatkan salah satu bintang Paris Saint Germain (PSG) Neymar atau Kylian Mbappe pada musim panas akan datang.

 • Intan Nor Saina 1 Jan 2019 334

  Peluang kedua selalu ada

  "Call me a good person, a bad person. Call me a hypocrite, call me what you want. I know I am a bad dude. The baddest dude with the biggest heart."-Jon Jones

 • Intan Nor Saina 31 Dis 2018 17708

  Gajah mahu perang

  Pemain tengah Thailand, Chanathip Songkrasin, berkata beliau yakin pasukannya akan memperoleh tiga mata penuh dalam perlawanan pembukaan Piala Asia 2019 menentang India.

 • Intan Nor Saina 31 Dis 2018 5974

  Morbidelli cuak

  Pelumba baru Petronas Yamaha Sepang Racing Team, Franco Morbidelli, mengakui kini diliputi perasaaan bercampur aduk menjelang aksi sulung MotoGP 2019.

 • Intan Nor Saina 30 Dis 2018 5833

  Tagih kuda tua

  Penyerang AC Milan, Gonzalo Higuain, dikhabarkan menyatakan hasratnya untuk berpindah ke Liga Perdana Inggeris menyertai Chelsea apabila jendela perpindahan bulan Januari 2019 dibuka nanti.