Blog

 • Adam Zamri 27 Feb 2018 7695

  Arsenal perlu sedar diri!

  Tiada yang lebih perit apabila melihat kelab kesayangan tewas di pentas akhir, maaf izinkan saya membetulkan ayat, tewas dalam satu-satunya pentas akhir untuk musim ini.

 • Adam Zamri 26 Feb 2018 5141

  Grid Supersports 600cc didominasi lapan pelumba Malaysia

  Tatkala tumpuan sukan permotoran kini tertumpu kepada Hafizh Syahrin Abdullah bersama pasukan Yamaha Tech3, izinkan saya mengemukakan satu lagi sisi sukan permotoran yang boleh dibanggakan kepada rakyat Malaysia, cuma kali ini persaingan dalam kalangan rantau Asia.

 • Adam Zamri 1 Feb 2018 612

  Hafizh Syahrin -- pelumba Asia Tenggara pertama beraksi dalam MotoGP?

  Gempar seketika apabila wartawan portal motorcyclenews.com, Simon Patterson, menerusi sumbernya mendedahkan pelumba kebanggaan Malaysia, Hafizh Syahrin Abdullah, kini dalam radar pasukan Monster Yamaha Tech 3 untuk gantikan Jonas Folger dalam saingan MotoGP 2018.

 • Adam Zamri 1 Feb 2018 776

  OneXox TKKR RACING- Pasukan kerdil berjiwa besar

  Nama OneXox TKKR Racing boleh dianggap baru dan masih hijau dalam lapangan sukan permotoran tempatan.

 • Adam Zamri 1 Feb 2018 377

  Selamat tinggal penyerang terbaik dunia!

  Membesar sebagai peminat Arsenal, secara jujur tidak banyak pemain penyerang yang berjaya mencipta impak di Gunners, hanyalah beberapa nama, seperti Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Nwankwo Kanu, Nicholas Anelka, dan mungkin Marc Overmars yang berjaya tersemat di hati dan boleh digelar legenda sepanjang zaman. Yang lain gagal menyerlah ataupun dihan

 • Adam Zamri 28 Jan 2018 1141

  Perang jersi sudah bermula!

  Musim demam bola sepak adalah ibarat skrip pementasan yang diulang semula musim demi musim, namun peminat tetap menanti dengan penuh debar tanpa sebarang jemu.

 • Adam Zamri 6 Jan 2018 318

  Oh Malaysia, tolonglah layak ke Piala Thomas !

  “Boleh tak kita jangan fikirkan soal itu dahulu, sebaliknya fokus terhadap persiapan kita” ujar Datuk Seri Norza Zakaria dengan tegas dalam mesyuarat Kejurulatihan dan Latihan (C&T) Persatuan Badminton Malaysia (BAM) Khamis lalu , sementara hadirin yang lain tertawa seketika.

 • Adam Zamri 5 Jan 2018 141

  Antara Limburg & Kuala Lumpur

  Banyak perkara menarik berlaku di Stadium Hoki Nasional 2, Bukit Jalil tempohari ketika perlawanan antara Terengganu Hockey Team (THT) dan UiTM. 

 • Adam Zamri 30 Dis 2017 431

  Duke cedera, peluang Malaysia di Kejohanan Ragbi Asia bakal terjejas !

  Kecederaan adalah satu sub plot kecil yang kurang digemari dalam perjalanan bergelar seorang atlit. Baik yang serius mahupun cedera ringan, terlantar di atas katil lebih dari 3 hari sudah cukup untuk membuat segala otot mereka tidak berada dalam keadaan yang terbaik, bahasa mudahnya kendur.

 • Adam Zamri 30 Dis 2017 578

  Ke mana Ahmad Fazli Sham untuk musim 2018?

  Orang kebiasaan mungkin kurang mengenali nama Ahmad Fazli Sham Walat, namun tidak kelompok individu yang dambakan bau minyak tuti dan bahang kepanasan di litar lumba.

5 TVs Giveaway Everyday

when you subscribe to Astro Sports Package

Join Now End 30 September 2018