Blog

 • Shahrazad Sani 23 Jan 2019 1594

  Mahu jadi apa sukan Malaysia 

  Terpinga dan penuh kebingungan melihat kepada apa yang sedang melanda sukan Malaysia waktu ini.

 • Intan Nor Saina 23 Jan 2019 596

  Di manakah kamu Emiliano?

  Kelab Cardiff City kini menerima perkhabaran yang membimbangkan apabila pemain yang baru sahaja dibeli, Emiliano Sala, dikhuatiri terkorban selepas pesawat ringan dinaikinya hilang daripada radar ketika merentasi Selat Inggeris.

 • Nafis Abdullah 23 Jan 2019 26031

  Yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran

  Manchester United kini melalui fasa peralihan pengurus yang cukup cemerlang susulan kejayaan meraih enam kemenangan berturut-turut di pentas Liga Perdana Inggeris.

 • Zulhelmi Zainal Azam 23 Jan 2019 1430

  Festival bola sepak di Kuala Lumpur Mac depan

  Skuad Harimau Malaya atau skuad bawah 22 tahun negara? Itu pilihan yang perlu anda selaku peminat bola sepak negara lakukan apabila dua kejohanan bola sepak antarabangsa akan berlangsung serentak di Kuala Lumpur, Mac ini.

 • Hafizal Hamad 22 Jan 2019 576

  Media sosial jalan paling pantas selesai kemelut?

  Yang mana lebih utama, menyuarakan rasa kecewa secara bersemuka atau cukup sekadar melepaskan segala amarah di media sosial? 

 • Bazly Azmi 22 Jan 2019 5242

  LTdL: Jangan malukan negara

  Saya menerima beberapa aduan mengenai tindakan Kementerian Belia dan Sukan (KBS) untuk membuka semula proses tender untuk memilih penganjur Le Tour de Langkawi (LTDL) 2019.

 • Intan Nor Saina 21 Jan 2019 284

  Sampai bila nak suam kuku?

  Bola tampar pantai agak kurang popular jika dibandingkan dengan sukan-sukan lain yang sering mendapat lebih perhatian dan laporan media. Sedangkan jika diimbas kembali, pasukan bola tampar negara suatu ketika dahulu pernah mewarnai dunia sukan negara dengan pelbagai kejayaan.

 • Intan Nor Saina 21 Jan 2019 40152

  Cristiano pulang ke Madrid

  Selepas berhijrah ke Serie A untuk menyertai Juventus, penyerang berusia 34 tahun, Cristiano Ronaldo, dijadualkan pulang ke Madrid pada Selasa. Kepulangannya ke Madrid bukanlah untuk menyertai mana-mana pasukan lain, tetapi adalah untuk menghadiri sidang perbicaraan yang melibatkan dirinya. Ronaldo telah didakwa oleh kerajaan Sepanyol mengenai peni

 • Sharon Wee 21 Jan 2019 18101

  'Wai' Ratchanok buat peminat jatuh cinta

  Peminat jatuh cinta setiap kali pemain badminton jelita Thailand, Ratchanok Intanon, memberikan salam ‘Wai’. 

 • Ammar Hakim 21 Jan 2019 5093

  Van Dijk kunci kejayaan Liverpool julang EPL

  "Serang pastikan kemenangan perlawanan, bertahan pastikan anda julang gelaran." Sir Alex Ferguson merupakan salah seorang individu yang mengubah corak bola sepak Inggeris dan memacu Manchester United ke zaman kegemilangan.