Menu Button

Liga Super Malaysia

Kad merah yang dilayangkan terhadap pemain Selangor Bunyamin Umar selepas dia membentes kaki penyerang PDRM, Ashfaq Ali di dalam kotak penalti adalah keputusan tepat daripada pengadil.
Kad merah untuk Bunyamin keputusan tepat
Penyerang import Kelantan, Francis Forkey Doe meluahkan rasa kurang senang terhadap segelintir penyokong Kelantan yang bertindak mengejek pemain import seperti dirinya dan pertahanan Hussein Alaa Hussein.
Doe kurang senang dengan segelintir peminat TRW
Fakri Saarani mencuri tumpuan penonton apabila melakukan jaringan pelik ketika dalam keadaan rebah di minit ke-86 pada aksi Piala Malaysia antara Kelantan menentang Pulau Pinang.
Fakri lakukan jaringan pelik
Semua perlawanan Piala Malaysia 2014 yang dijadualkan berlangsung pada 22 Ogos 2014 (Jumaat) ini akan dipinda pada 23 Ogos 2014 (Sabtu) bagi menghormati pengisytiharan Hari Berkabung Negara.
Hari Berkabung Negara: Aksi Jumaat ini ditunda
Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim mengekalkan jawatannya sebagai Presiden Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS) setelah menang tanpa bertanding pada kongres tahunan ke-64 persatuan itu.
Khalid menang tanpa bertanding presiden FAS
Beberapa pemain senior mungkin disenaraikan dalam skuad Harimau Muda A bagi memperkukuhkan pasukan bola sepak ke Sukan Asia di Incheon, Korea Selatan, bulan depan.
Pemain senior mungkin dipanggil

Video

   Jadual Liga Super

   Berita Terkini

   Liga Super Malaysia
   Pasukan P M S K Mt
   JOHOR DARUL TA'ZIM 22 13 5 4 44
   SELANGOR 22 12 5 5 41
   PAHANG 22 11 4 7 37
   TERENGGANU 22 10 6 6 36
   SIME DARBY 22 9 4 9 31
   Piala Malaysia 2014
   Mampukah Pahang mempertahankan gelaran Piala Malaysia?

   VOTE