Menu Button
Apa sebenarnya kerja kamu Ying? Pertanyaan sebegini sudah biasa kedengaran sejak saya berkecimpung dalam bidang ini lebih 5 tahun lalu.
Cabaran dunia penyiaran
Goh Soon Huat terpaksa akur cabarannya di Kejohanan Badminton Grand Prix Emas Terbuka Macau tersekat di peringkat separuh akhir.
Cabaran Soon Huat berakhir
Raja Muda Perlis Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail bertitah semua pihak termasuk kementerian perlu berusaha lebih keras dalam membudayakan sukan dalam kalangan masyarakat.  
Tingkatkan usaha membudayakan sukan - Raja Muda Perlis
Ketiadaan penaja hampir sahaja memadamkan impian atlet cilik negara, Imran Daniel Abdul Hazli untuk mengukir nama di persada dunia.
Imran Daniel perlu tajaan untuk pergi lebih jauh
Pelumba lebuhraya negara, Suhardi Hassan berdepan tugas berat untuk menamatkan kemarau lapan tahun bergelar juara kebangsaan.
Tugas sukar Suhardi di Putrajaya
Seorang guru yang bertanggungjawab memperkenalkan pelari pecut muda negara Badrul Hisyam Abdul Manap dengan sukan olahraga mahu permata baharu negara itu terus fokus untuk menjadi pelari pecut terbaik.
'Bakat semulajadi Badrul tidak boleh dinafikan'
Fauzan laung amaran awal
11/29/2015
Pelumba lebuhraya negara, Mohd Fauzan Ahmad Lutfi beri amaran menjelang Jelajah Malaysia, bulan depan apabila bangkit daripada kesilapan laluan perlumbaan untuk menjuarai Acara Ujian masa Grand Prix Kebangsaan sirkit kedua di Putrajaya.
Shapawi harap motivasi atlet Para Asean tidak terjejas
11/29/2015
Ketua pengarah Majlis Sukan Negara Datuk Ahmad Shapawi Ismail harap motivasi atlet parasean tidak terganggu dengan beri jaminan pastikan acara buat mereka walaupun terpaksa beraksi dalam kategori yang lebih tinggi.
MOM minta MBBF siasat atlet
11/29/2015
Setiausaha agung Majlis Olimpik Malaysia (MOM), Datuk Low Beng Choo mengarahkan Persekutuan Bina Badan Malaysia (MBBF) menyiasat kes atlet berprofil tinggi yang positif.
Jaane Kaske raih gelaran kedua ADT musim ini
11/29/2015
Pemain golf dari Finland, Janne Kaske merangkul gelaran keduanya dalam siri golf Jelajah Pembangunan Asia (ADT) dengan kelebihan lima pukulan di Kejohanan PGM MIDF yang disingkatkan akibat cuaca buruk.
 TSG ambil tiga pelumba import hadapi musim 2016
11/29/2015
Pasukan Lumba Basikal Profesional Terengganu (TSG) akan mengambil tiga pelumba import bagi memperkuatkan skuad itu pada saingan tahun hadapan.
Cabaran dunia penyiaran
11/29/2015
Apa sebenarnya kerja kamu Ying? Pertanyaan sebegini sudah biasa kedengaran sejak saya berkecimpung dalam bidang ini lebih 5 tahun lalu.
Hukuman buat Azril tidak adil - OCA
11/28/2015
Mohd Azril Huzairi Ramli berdepan penggantungan 4 tahun selepas positif Methaphetamine. Dan Majlis Olimpik Asia (OCA) berkata, hukuman seumur hidup tidak adil buat atlet itu.
Tiga acara Puzi digugurkan
11/28/2015
Kontinjen negara menerima tamparan apabila 3 acara membabitkan pemenang pingat emas olahraga paralimpik dunia Mohamad Riduan Mohd Puzi digugurkan.
Page 1 of 125First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last