Menu Button
Pelumba pasukan Petronas AHM Malaysia, Ramdan Rosli hanya mampu menduduki masing-masing di tempat ke-16 dan 22 dalam perlumbaan Moto2, pusingan pembukaan Kejuaraan Motosikal CEV FIM Respol di Litar Circuito de Algarve di Portimao, Portugal, Ahad.
Ramdan hambar di Portugal

Tanggal 1 Mei ini merupakan hari keramat bagi Datuk Lee Chong Wei kerana tarikh itu membawa pengertian bermakna dalam hidupnya sebagai suami dan pemain badminton profesional.
1 Mei tarikh keramat buat Chong Wei
Kapsul Cordyceps yang mengandungi dexamethasone menjadi punca utama kepada penggantungan bekas pemain nombor satu dunia, Datuk Lee Chong Wei.
Kapsul Cordyceps punca penggantungan 8 bulan Chong Wei
Skuad sepak takraw lelaki negara berjaya meraih kedudukan tempat ketiga setelah mengalahkan Singapura 2-0 pada pusingan ketiga Kejohanan Siri Super ISTAF 2014/2015 di Arena Wolmyeong, Gunsan City, Korea Selatan, hari ini.
Malaysia berpuas hati raih tempat ketiga
Singapura yang akan menjadi tuan rumah Sukan SEA ke-28 pada Jun ini, selepas kali terakhir 22 tahun lepas, sudah bersedia untuk menganjurkan temasya sukan berkenaan.
Singapura sudah bersedia
Ratu terjun negara, Pandelela Rinong mempamerkan aksi kurang menarik apabila gagal mara ke pusingan akhir acara 10m platform wanita pada Kejohanan Terjun Siri Dunia FINA 2015.  
Pandelela gagal ke final
Information Requested is Not Found