Menu Button
Sime Darby ucap selamat tinggal jika tewas
7/30/2015
Itulah pilihan yang tinggal buat skuad kendalian Ismail Zakaria sekiranya gagal melahirkan kemenangan berdepan pendahulu Liga Super Pahang pada Sabtu.
Kim Swee serah masa depannya kepada kongres FAM
7/30/2015
Jurulatih Harimau Muda, Datuk Ong Kim Swee menyerahkan sepenuhnya kuasa kepada kongres Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) Ogos depan dalam menentukan masa depannya dengan badan induk itu.
Idea naturalisasi perlu diteliti
7/30/2015
Kajian teliti perlu dilakukan sebelum cadangan mengambil pemain naturalisasi untuk skuad negara dilaksanakan, kata Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah.
Zahasmi mungkin kekal melatih TRW
7/29/2015
Pengurus Kelantan Azman Ibrahim berpuas hati dengan prestasi cemerlang The Red Warriors dibawah bimbingan jurulatih sementara Zahasmi Ismail.
PDRM tekad kekalkan formasi awal musim
7/29/2015
PDRM tidak merancang untuk melakukan rombakan besar untuk aksi Liga Super yang kembali bersambung dengan Selangor Sabtu ini, demikian dedah pemangku jurulatih, Fauzi Pilus.
Durakovic yakin kemampuan pemain muda
7/29/2015
Mehmet Durakovic tidak rela Selangor berputih mata apabila bertemu PDRM yang dikejutkan dengan penyingkiran dua tonggak.
Diouf berdepan tindakan disiplin
7/29/2015
Penyerang import El Hadji Diouf yang hilang tanpa khabar berita sejak 8 Julai lalu bakal berdepan tindakan disiplin daripada Persatuan Bola Sepak Sabah (SAFA) atau Sabah Rhinos.
Hargai Panggilan Menyertai Skuad Negara
7/29/2015
Saya mulakan entri kali ini dengan mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Batin. Semoga kita terus beristiqamah dengan amalan - amalan yang telah kita lakukan sepanjang Ramadhan lalu dan mampu diteruskan selepas ini.
Page 1 of 125First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last