Menu Button
 Kecederaan awal jejas JDT
3/3/2015
Masalah kecederaan yang menimpa Jasazrin Jamaluddin dan S. Chanturu di awal permainan telah meletakkan Bojan Hodak dalam keadaan sukar mengubah percaturan yang menyaksikan Johor Darul Takzim (JDT) tersingkir dalam pusingan pertama Piala FA.
Kami sedia pertahan kejuaraan - Zainal
3/3/2015
Zainal Abidin Hassan menganggap peluang pasukan kendaliannya Pahang sudah bersedia untuk mempertahankan kejuaraan Piala FA memandangkan tembok halangan utama berjaya dirobohkan.
Disiplin tinggi punca kemenangan Pahang - Zainal
3/3/2015
Pemain skuad Tok Gajah mempamerkan tahap disiplin tinggi dan kesungguhan permainan yang membanggakan untuk menempah slot ke pusingan ketiga Piala FA dengan menundukkan Johor Darul Ta'zim (JDT) malam tadi, kata pengendali pasukan itu Zainal Abidin Hassan.
JDT tewas di Darul Makmur
3/3/2015
Johor Darul Takzim (JDT) tewas ditangan Pahang menerusi sepakan penalti 4-2 selepas terikat 1-1 di Stadium Darul Makmur.
Rozaimi watak utama pasukan - OKS
3/2/2015
Pengendali skuad Harimau Muda Datuk Ong Kim Swee terpaksa melakukan beberapa perubahan pemilihan pemain menjelang Sukan SEA 2015 yang akan berlangsung di Singapura pada Jun.
Kekalahan ATM salah saya - B. Satianathan
3/2/2015
Ketua jurulatih Angkatan Tentera Malaysia (ATM) B. Satianathan mengakui bertanggungjawab keatas penyingkiran pasukan itu dari saingan Piala FA selepas tewas 3-0 bertemu T-Team.
Pertemuan JDT, Pahang janji aksi menarik
3/1/2015
Pertemuan diantara Johor Darul Takzim (JDT) menentang Pahang bagi saingan Piala FA pada Isnin menjadi tumpuan peminat bola sepak tanah air minggu ini.
T-Team intai kebangkitan selepas benam ATM
3/1/2015
T-Team menyifatkan kemenangan mengejut ke atas Angkatan Tentera Malaysia (ATM) pada pusingan kedua Piala FA semalam sebagai pemangkin kebangkitan pasukan berstatus kelab itu.
Page 1 of 125First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last