Menu Button
Day 1 & 2
5/26/2015
Saya sampai di Singapura terlebih awal untuk membawakan kepada anda Coretan Sukan Sea 2015 sebelum bermulanya Sukan Sea pada 5-16 Jun nanti.
Pacquiao Juara Di Hati Ramai
5/4/2015
Pertembungan yang dinanti nantikan ramai di antara Floyd Mayweather dan Manny Pacquiao akhirnya dapat disaksikan jutaan penonton di seluruh dunia. 
Tiger kembali menggegar dunia
4/27/2015
Setelah hampir 3 bulan menyepi TigerWoods telah kembali ke dunia Golf ketika The Masters di Augusta, Georgia USA baru baru ini.
Jurulatih direhatkan
4/27/2015
Isu jurulatih Liga Malaysia direhatkan semakin menjadi jadi apabila beberapa pasukan elit Liga Super khususnya merehatkan jurulatih mereka dan bukan menamatkan kontrak ataupun memberhentikan mereka terus.
Malaysia tak gentar Aussie
4/6/2015
Pertemuan Malaysia dan Australia dalam saingan kumpulan Piala Sultan Azlan Shah 2015 berakhir dengan keputusan Malaysia 2 Australia 3.
Harimau Hilang Taring
3/30/2015
Minggu lalu adalah minggu yang dinanti nantikan ramai penyokong bolasepak tempatan kerana dua pasukan kebangsaan turun bertanding dalam pertemuan menarik dan penting.
LFC Tour 2015
3/23/2015
Liverpool bakal turun ke Asia Tenggara sekali lagi tahun ini dan menjadikan Malaysia sebagai destinasi tunggal di Asia Tenggara. The Kop akan mengadakan perlawanan persahabatan dgn pasukan Pilihan Malaysia pada 24 haribulan Julai nanti. Saya bertuah kerana mengacarakan sidang media tersebut minggu lalu di Hotel Saujana yang turut dihadiri lagenda bolasepak Liverpool Ian Rush serta jurulatih Harimau Malaya Dollah Salleh. Lebih menarik lagi ketika Dollah ditanya berkenaan pemain yang dijangka beraksi dalam perlawanan persahabatan ini, ramai pihak media bertanya adakah pemain import Liga Super akan diterapkan ke skuad kebangsaan demi perlawanan ini semata mata. Dollah sekadar mengukir senyuman menyatakan 'saya bincang dengan Dato Hamidin nanti'.
Liverpool gagal benam Blackburn
3/9/2015
Saingan Liga Perdana Inggeris baru baru ini memberi gambaran bahawa skuad The Reds mampu menjinakkan Blackburn Rovers dengan mudah dalam saingan piala tertua di England iaitu Piala FA Inggeris.
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last