Menu Button
Pengarah teknikal badminton negara Morten Frost enggan pandang kepakaran luar negara bagi menggantikan jurulatih beregu campuran negara Tan Kim Her yang bersetuju menerima tawaran dari skuad kebangsaan India.
Jurulatih tempatan jadi tumpuan Frost
Persatuan Badminton Malaysia (BAM) tidak bimbang dengan keputusan jurulatih beregu negara Tan Kim Her yang menerima tawaran daripada persatuan badminton India.
BAM tenang Kim Her letak jawatan
Beregu campuran utama negara Chan Peng Soon-Goh Liu Ying berjaya menundukkan gandingan Jepun, Yuta Watanabe-Arisa Higashino untuk menjuarai Terbuka Rusia di Vladivostok
Peng Soon-Liu Ying juara, V Shem-Wee Kiong tumpas di Rusia

Berita gembira dari Vladivostok apabila beregu campuran Chan Peng Soon dan Goh Liu Ying bersama dengan bergu lelaki Goh V Shem dan Tan Wee Kiong mara ke final.

Beregu negara tempah tiket ke final
Malaysia bakal mempunyai wakil di final acara beregu lelaki Kejohanan Badminton GP Emas Terbuka Rusia Ahad ini selepas dua pasangan negara bakal bertemu sesama sendiri di separuh akhir esok.
Empat Wakil Negara Mara ke Separuh Akhir Terbuka Rusia
Hanya Chen Long dan Lin Dan berupaya memusnahkan impian Datuk Lee Chong Wei untuk menamatkan penantian bergelar juara dunia.
Chen Long halangan terbesar Chong Wei

Latest Badminton News

Latest

Daily Diary