Menu Button

Liga Super Malaysia

Sebanyak 12 penyokong Johor Darul Ta'zim (JDT) ditahan kerana mempamerkan kain rentang seorang pemimpin berwajah anjing dipercayai bertujuan mengaibkan pemimpin FAM pada perlawanan Piala Sumbangsih 2015 di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin malam tadi.
12 penyokong JDT ditahan polis - Hamidin
Selangor menyatakan hasrat untuk mengembalikan zaman kegemilangan skuad itu dengan mula mengintai sekurang-kurangnya satu piala dalam saingan Liga Malaysia (Liga-M) musim 2015.
Red Giants intai satu piala musim 2015
Walaupun tewas 2-0 menentang Johor Darul Takzim (JDT) bagi merebut Piala Sumbangsih namun masih terlalu awal untuk menimbulkan keraguan mengenai kemampuan Pahang untuk mencabar sebarang kejuaraan musim ini.
Pahang masih mampu rebut kejuaraan
Johor Darul Takzim (JDT) memulakan kempen saingan Liga Malaysia 2015 dengan cukup mantap apabila berjaya membenam Pahang dengan jaringan 2-0 sekaligus membawa pulang Piala Sumbangsih di Stadium Tan Sri Hassan Yunos di Larkin.
JDT mudah benam Pahang

Oleh Shaiful Shamsudin

Tiga tahun lalu ketika tranformasi pasukan Johor FC kepada Johor Darul Takzim (JDT), himpunan para pemain bintang mereka masih dalam pembikinan.

JDT lebih digeruni, Tok Gajah masih misteri
Pemain sayap Pahang, Azamuddin Akil kempunan untuk aksi pembukaan musim ini apabila sekadar menjadi penonton dalam perlawanan Piala Sumbangsih dengan Johor Darul Takzim (JDT) di Larkin Sabtu ini.
Alex terlepas aksi Piala Sumbangsih

Video

   Jadual Liga Super

   Berita Terkini

   Liga Super Malaysia
   Pasukan P M S K Mt
   JOHOR DARUL TA'ZIM 22 13 5 4 44
   SELANGOR 22 12 5 5 41
   PAHANG 22 11 4 7 37
   TERENGGANU 22 10 6 6 36
   SIME DARBY 22 9 4 9 31