Menu Button

Liga Super Malaysia

Pemain sayap The Red Warriors (TRW), Wan Zaharulnizam Wan Zakaria atau lebih mesra dengan panggilan 'Kecik' begitu mengidam untuk menjaringkan gol pada final Piala FA menentang Lions XII di Stadium Nasional Bukit Jalil pada Sabtu ini.
Kecik idam gol di Bukit Jalil
Zainal Abidin Hassan memuji barisan anak buahnya yang berjaya menyudahkan misi mereka untuk memimpin Liga Super meskipun berdepan dengan faktor kepenatan.
Conti julang Pahang ke persada
Kelantan perlu memperkukuh bahagian pertahanan menjelang aksi separuh akhir pertama Piala FA menentang Pahang di Stadium Darul Makmur, Kuantan, Sabtu ini.
Kelantan perlu perkukuhkan pertahanan
Pasukan Johor Darul Ta'zim (JDT) kembali meraih rentak kemenangan setelah mengalahkan wakil kelab, Felda United FC (FUFC) 1-0 pada perlawanan tunggal Liga Super di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, malam ini.
JDT melonjak ke tangga kedua
Kehadiran Mario Gomez sebagai ketua jurulatih baharu Johor Darul Ta'zim (JDT) turut bakal menyaksikan rombakan bagi pasukan JDT II hingga JDT V dalam usaha kelab itu menaikkan kembali prestasi kesemua pasukan di bawah naungannya.
Mario Gomez Bakal Ketuai Rombakan Pasukan JDT II Hingga JDT V
Jendela perpindahan kedua Liga Malaysia yang berakhir pada Selasa, menyaksikan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) paling ramai kehilangan pemain yang memilih untuk mencari haluan baru di pertengahan musim.
ATM kehilangan 5 pemain

Video

   Jadual Liga Super

   Berita Terkini

   Liga Super Malaysia
   Pasukan P M S K Mt
   JOHOR DARUL TA'ZIM 22 13 5 4 44
   SELANGOR 22 12 5 5 41
   PAHANG 22 11 4 7 37
   TERENGGANU 22 10 6 6 36
   SIME DARBY 22 9 4 9 31