Menu Button
Alex terlepas aksi Piala Sumbangsih
1/29/2015
Pemain sayap Pahang, Azamuddin Akil kempunan untuk aksi pembukaan musim ini apabila sekadar menjadi penonton dalam perlawanan Piala Sumbangsih dengan Johor Darul Takzim (JDT) di Larkin Sabtu ini.
Kedah berada dilandasan tepat
1/29/2015
Kedah berada dilandasan terbaik untuk kembali memberi saingan hebat dalam saingan Liga Perdana 2015 selepas mencatat kemenangan meyakinkan 3-1 keatas Kelantan dalam aksi perlawanan persahabatan. 
JDT yakin benam Pahang
1/29/2015
Johor Darul Takzim (JDT) mahu memulakan musim 2015 dengan langkah kanan dengan menewaskan Pahang apabila kedua pasukan bertemu pada aksi perlawanan sumbangsih di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Johor Bahru pada Sabtu.
Halim pasang hajat besar bersama Sime Darby
1/29/2015
Pemain tengah Sime Darby, Abdul Halim Zainal mahu kutipan piala Liga Malaysia peribadinya lengkap dengan mensasarkan piala Liga Super sebagai keutamaan bersama kelab itu.
Teong Kim 'kunci mulut' isu PPBN
1/27/2015
Pengarah Projek Pelan Pembangunan Bola Sepak Negara (PPBN) Lim Teong Kim memilih untuk mengunci mulut dan tidak memperbesarkan isu penarikan diri jurulatih serta program PPBN yang dikatakan tidak membuahkan hasil.
Felda United mahu kuatkan tengah dan serangan
1/27/2015
Ketua jurulatih kelab bola sepak Felda United, Irfan Bakti mengakui bahagian tengah dan serangan pasukan berkenaan masih perlu diperbaiki menjelang aksi sepak mula Liga Super pada 7 Feb ini.
Felda United mahu berdamai dengan KAFA
1/26/2015
Setiausaha Agung Felda United Zulkarnain Muhammad akui pihaknya masih mengharapkan rundingan damai dengan Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) dapat dilakukan bagi penyelesaian isu membabitkan Ferris Danial Mat Nasir.
Asmawi sambut baik cadangan FAM
1/26/2015
Bekas pemain negara Asmawi Bakiri menyambut baik cadangan Persatuan Bola Sepak Malaysia FAM yang mahu mengkaji semula peraturan bersyarat pemain Harimau Muda wajib kembali ke negeri kelahiran masing-masing selepas tamat kontrak dengan FAM.
Page 1 of 125First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last